Pano Floor Only

The Old Olive Mill is a renovated traditional stone village house partially set within a walled Patio and an upper enclosed Terrace; Accessed through arched double wooden gates from the roadside, a couple of stone steps lead up to an enclosed patio with a small raised BBQ area. 

From this Patio stone steps lead up to the low walled and railed Pano Terrace, here you will find the main entrance door to the upstairs (Pano) Studio apartment, which has a large bed-sitting room equipped with a double and a single bed, an extendable dining table and a comfortable seating area. The Studio leads through a doorway to two smaller areas which make up the kitchenette and a further door to the full sized bathroom. From the Kitchenette there is also a spiral staircase that descends to the Utility room below. Here you will find a small library, the fridge and outdoor furniture.

Back down the stone steps to the Patio below,  a covered Stoa gives you access to the Patio shower room, with 2nd toilet and basin. (middle door) whilst the small enclosed cupboard under the steps houses the washing machine and further outdoor furniture.

A booking for the Pano Apartment gives access to all outdoor areas as The Old Olive Mill will only let one floor at one time unless the Olive Mill is booked as a whole house.