The Entire Olive Mill


The Old Olive Mill is partially set within a walled patio and consists of two floors; The ground floor (Kato) has a large sitting room, a full sized kitchen, a double bedroom and a shower-room. The upper floor (Pano) has a large bed-sitting room, a full sized bathroom and a kitchenette.

Accessed through arched double wooden gates from the roadside, a couple of stone steps lead up to an enclosed patio with a small raised BBQ area. Walk across the patio to the covered Stoa where doors lead off to the Kato bedroom, the Kato shower room and the main Kato living room. Across the Kato living room are glass double doors leading to an adjoining naturally covered patio. The Kato living room also leads to the kitchen which looks out across the two patios. There is a door off the kitchen to a utility room which houses the internal circular staircase that leads to the upper Pano Floor.

The Spiral staircase leads to the Pano kitchenette, which is split into two smaller areas. One leads to the Pano bathroom on the left and the main Pano Studio on the right. Across the Studio a main door accesses the Pano's walled and railed balcony. Externally, stone steps link the Kato ground floor patio to the Pano balcony.